Tampere Supercrossin ratakartta on julkaistu

Jo kymmenettä kertaa ajettavan Tampere Supercrossin ratakartta on julkistettu.

Tampere Supercross kaasutellaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 8.-9.11. Tänäkin vuonna radan on suunnitellut Tampere Motocross ry:n Jussi Nikkilä. Nikkilä on suunnitellut radan myös aiempina vuosina ja tänä vuonna hän pyrki saamaan rataan muutosta viime vuodesta.

- Meillä on starttisuora nyt periaatteessa keskellä hallia, joten kaikki näkevät startin hienosti. Radan molemmille pitkille sivuille tulee rytmisuorat, jotka varmasti haastavat taas kuljettajat ja luovat ohituspaikkoja. Radalla on taas myös kunnon röykkysuora. Uskon, että tämän vuoden rata tulee tarjoamaan näyttävää kisaa,Nikkilä hehkuttaa.

Tampere Supercrossin lipunmyynti etenee ennätystahtiin ja tällä hetkellä näyttää, että viime vuonna loppuunmyyty tapahtuma tulee olemaan loppuunmyyty myös tänä vuonna. Joten nyt kannattaa käydä hankkimassa liput ajoissa täältä.

Kilpailu Tampereella käynnistyy perjantaina 8.11. klo 18:30 ja lauantaina 9.11. klo 17. Sitä ennen motocrossyleisö pääsee tutustumaan ilmaisiin Offroad Expo -messuihin. Tässä koko viikonlopun aikataulu.