MX-liigan palkintogaala Tampere Supercrossin yhteydessä

Teksti
Tämän vuoden kansallisen motocrossliigan palkintojenjakogaala järjestetään taas Tampere Supercrossin yhteydessä.

Vuosittainen motocross-liigan palkintojenjakogaala järjestetään jälleen Tampereen supercrossin yhteydessä perjantaina 8.11.2024. Kauden liigamenestyjiä juhlitaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen toisen kerroksen Tähtien Salissa kello 15:00-17:00 (ovet auki 14:45). Palkintojenjaosta ehtii hyvin seuraamaan kisoja sillä Tampere Supercrossin avajaiset käynnistyvät kello 18.30.

Tilaisuudessa palkitaan junioreiden Motocrossliigasta MX50, MX65 ja MX85B kymmenen kärkikuljettajaa. Lisäksi osallistumispalkinnon saavat kaikki paikalle saapuvat MX50, MX65- ja MX85B-luokkien lapsikuljettajat (vain paikalle ilmoittautuneet kuljettajat palkitaan.)

Motocrossliigan MX85A luokasta, TOP250, senioreiden MXS30 ja senioreiden MXS35 -luokista palkitaan kolme parasta kuljettajaa. Lisäksi gaalassa palkitaan vuoden parhaat kilpailunjärjestäjät motocrossin liigassa ja SM-sarjassa.

Liigan kiertopalkinnot tulee palauttaa Moottoriliittoon keskiviikkoon 6.11.2024 mennessä tai tuoda suoraan gaalatilaisuuteen.

Gaala ja pysäköinti on maksuton, kuten ovat Tampere Supercrossin yhteydessä järjestettävät OffroadExpo-messut. Liput perjantaina ja lauantaina järjestettävään Tampere Supercrossiin voi ostaa erikseen täältä.

Motocrossliiga Gaalaan tulee ilmoittautua tiistaihin 29.10.24 mennessä osoitteessa:

https://forms.gle/kEWUVe5gaSNhghmt7

Vain ilmoittautuneet ja paikalle saapuneet kuljettajat palkitaan.