Jyhnäharju päättää perinteisen endurokauden

Kuva
Jani Hovi
Kotimainen endurokausi lähenee loppuaan, mutta Jyhnäharjulla pääsee vielä nauttimaan endurosta.

Jyhnäharju Talaria Endurosprint kaasutellaan Mikkelin Moottorikerhon järjestämänä Hirvensalmella reilun viikon kuluttua. Kilpailu on samalla kotimaisen endurokauden viimeinen yksilökilpailu ja jäljelle jää ainoastaan Kärme Kustaan Kiemurat. Jyhnäharjun moottoriurheiluradan maastoissa ajettava kilpailu kaasutellaan endurosprinttinä, jossa kierroksen pituus on noin yhdeksän kilometriä. Kierrosmäärä vaihtelee luokkien mukaan kahden ja viiden kierroksen välillä. 

Yleisöllä on vapaa pääsy tapahtumaan ja kilpailupaikalla (Merrasmäentie 1297, Hirvensalmi) on hyvät katselupaikat, sekä myös kioskipalvelut. Kilpailun lisäksi yleisölle riittää myös muuta ohjelmaa, sillä Eero Remes järjestää kisapaikalla Talaria sähkömopojen koeajotapahtuman.

Alueen reittikartta:

Kisapäivä käynnistyy aamulla yhdeksän aikaa, jolloin reitillä nähdään V70-luokan kuljettajat, sekä tänä vuonna testiin otettu nuorten luokka. Aamun luokat ajavat kaksi kierrosta. Klo 10:30 saavat vuoronsa C, V60, V50- ja naisten luokkien kuljettaja, jotka ajavat neljä kierrosta. 14:30 starttaavat A, B- ja V40-luokkien kuljettajat, joilla on ohjelmassa viisi kierrosta.

Kilpailun ilmoittautuminen päättyy 12.10.2024 MOTTI-palvelussa.

Lisätietoa kilpailusta.

Alla kilpailun reittivideo.