Husqvarna julkaisee 2024 motocross mini-malliston

Kuva
Husqvarna
Uusi mallisto on valmistettu antamaan kuljettajille paras mahdollinen suorituskyky sekä mahdollisuus kehittymiseen.

Husqvarna Motorcycles esittelee odotetun 2024 minipyörien malliston. Malliston kaksi pienintä mallia TC 50 ja TC 65 ovat täysin uudistettuja ja ensimmäistä kertaa säädettävissä kuljettajan koon suhteen. Niihin on tehty useita teknisiä parannuksia suorituskyvyn ja luotettavuuden parantamiseksi.

Hyödyntäen täysikokoisissa motocrosspyörissä käytettyä teknologiaa, TC 50 tarjoaa nuorimmille kuljettajille erittäin suorituskykyisen ja kilpailuun suunnitellun moottoripyörän. Muunneltavan ajoergonomian, WP-jousituksen ja tangon kiinnityksen säätömahdollisuuksien ansiosta TC 50-mallin korkeutta voidaan säätää kuljettajan mittojen mukaan. Säätömahdollisuuden ansiosta kuljettajalle voidaan aina luoda paras mahdollinen ajoasento kuljettajan fyysisten mittojen kasvaessa.

g

TC 65 tarjoaa samat ajoergonomian säätömahdollisuudet kuin TC 50. Uusi säädettävä WP-takaiskunvaimennus on valmistettu selkeästi aiempaa lyhyemmällä iskun pituudella, mikä parantaa ajettavuutta sekä luo tasapainoisen ajotuntuman. Moottorin kiinnitys asennon sekä useiden muiden parannusten lisäksi päivitetty kampiakseli, vaihteisto sekä DS-kytkin vievät TC 65:n suorituskyvyn uudelle tasolle.

TC 50 ja TC 65 ovat saaneet myös uudet pakoputket, päivitetyt kaasuttimen säädöt ja jalkatapit. Täysin uudet rungot ja grafiikat jäljittelevät täysikokoisten mallien ulkonäköä. Jokainen pyörä on varusteltu ja viimeistelty johtavien valmistajien komponenteilla. BRISK sytytystulppa, Formula jarrut/nestekytkin, MAXXIS renkaat, ODI tupit, sekä Twin Air ilmansuodatin.

Näillä komponenteilla sekä muilla uudistuksilla on luotu luokkansa parhaat mini- motocrossmallit.

Minipyörien suurin, suosittu TC 85 on täydellinen alusta kuljettajille, jotka ovat matkalla TC 65:sta täysikokoiseen pyörään tarjoten nuorille huipputason suorituskykyä, käsittelyä ja luotettavuutta.

2024 TEKNISET KOHOKOHDAT:

  • Uudet ja näyttävät valkoiset, harmaat sekä keltaiset tunnistettavat Husqvarna grafiikat
  • Uusi pienennetty runko jäljittelee täysikokoisten mallien ulkonäköä ja tuntumaa
  • Säädettävä ergonomia mahdollistaa koon muunneltavuuden
  • Parannetut moottorit – tasaisempi ja voimakkaampi tehontuotto
  • TC 50- ja TC 65:ssa uudet rungot - parantavat huomattavasti ajo-ominaisuuksia
  • TC 50 ja TC 65:ssa uudet ohjaustangot
  • Laadukkaat komponentit – parasta suorituskykyä ja kestävyyttä
  • Helposti säädettävä WP XACT -etuiskunvaimennus ja XACT PDS -takaiskunvaimennus takaavat optimaalisen suorituskyvyn
  • MAXXIS MAXXCROSS MX-ST renkaat kaikissa malleissa
  • Formula-jarrukomponentit antavat jokaiselle pyörälle luokkansa parhaan jarrutustehon
  • Formula-hydraulinen kytkinkokoonpano TC 65- ja TC 85 -malleissa
  • Uusi pitävä istuinpäällinen kaikissa malleissa
  • TC 85:ssä mustat Excel-vanteet ja CNC-koneistetut navat

 

 

Husqvarna Motorcycles Technical Accessories -sarja tarjoaa korkealaatuisen valikoiman moottorin ja alustan päivitysvaihtoehtoja suorituskyvyn parantamiseksi ja kaikkien minipyörien personoimiseksi.

Lisäksi nuoret kuljettajat voivat ajaa tyylikkäinä kattavan Functional Offroad Apparel -malliston ansiosta. Kaikki ajovarusteet, kuten lasten Railed-kypärä ja lasit, Railed-ajopaita ja housut takaavat mukavuuden ja suojan kaikenikäisille ja -tasoisille kuljettajille.

Vuoden 2024 minipyörien motocross -mallisto on saatavilla maailmanlaajuisesti lokakuusta eteenpäin valtuutetuilta Husqvarna Motorcycles -jälleenmyyjiltä. Saatavuus voi vaihdella maittain. Saat kaikki tiedot hinnoittelusta ja saatavuudesta Husqvarna Motorcycles -jälleenmyyjältä.