Isoista nelareista

Kurapyörä kuume kasvaa ja tarkoituksena laittaa alle 450cc nelitahti laite. Onko merkkien välillä hirveitä eroja kestävyydessä, varaosien hinnoissa / saatavuudessa? Minkälaisia huolto välejä laitteilla on? Tullut katseltua oikeastaan kaikkia merkkejä, Honda kiinnostaa eniten. Ja käytettyä olen etsimässä. Vinkkejä mitä tarkistaa kun lähtee ehokkaita katsastamaan?

Sitten vielä semmonen että saako crossista rakennettua enduroon käyvän laitteen? Millä muutoksilla, valot tietenkin, mitä muuta? Mitä papereita pyörän mukana pitäisi tulla, jos/kun punakilpiseksi rakentaa?

Foorumit

Suosittelen CRF:ää.Omani kerkesin just myymään jääratakäyttöön mutta nettimotossa on kaverin pyörä vielä myymättä(4200

Yamahan 450 Yz:sta saa myös kunnon pelin. Itselläni oli seuraavat muutokset: Rekluse z start pro automaattikykä (ei tartte stumppailla niin paljon), 18 \"\" takavanne, valovirtavehkeet 35 w, enska slipari, Skogin shimmittämät iskarit, sivuseisontatuki, pohjapanssari+ jotain muuta pientä sälää. Näillä se on jo ihan kunnon \"sääntöpeli\" tuli ajettua vajaat sata tuntia ilman mitään ongelmia. Vesipumpun olisin vaihtanu vielä kokeeksi isompaan, kun nää ei oikeen tykkää (keittää) jos jää jauhamaan paikalleen, mutta eihän sitä tarvi ajaa kiinni..
valmisenskaan verrattuna kevyempi laite, jolla on paljon hauskempaa ajaa crossiradallakin. Mutta kannattaa tosiaan varata se noin tonni pari rakenteluun.

Moro
ajelin kymmenkunta vuotta nelareilla , nyt pari vuotta kaks tahtisella , virtavehkeitä ei merkkini vaatinut , valovermeet kun vaan muuten laitteli, simmityksetkin enempi (kait) akkojen hommia , änkkärin jatkoin varmuudeksi äänien vuoksi (hyvillä villoilla ei kuulemma tarvista) ja pytyn alapahvia lisäilin , Liian tehon vuoksi. tämmösellä vimpanpäälle rakennetulla japsilla tuntu tumpulakin ainakin EM-vetskuissa kerkeevän pytyille.
No iso asia tais olla kannustava ja vapaaehtoinen huolto joka jaksoi potkia \"persuuksille\" . perskutarallaa kiiitoooksia vielä Tamppereen suunnille.

Joo, paitsi nykyään valotehon minimivaatimus on 25 wattia(edessä). Ja äänien mittaus tarkempaa. Seisarituikkujen ja pulloharjaänkkäreiden aika on valitettavasti ohi....

Kaverilla olis nettimotossa tarjolla valmis 450 hondasta tehty enskapeli. linkki http://www.nettimoto.com/855831

Pyörä tuli hommattua. Honda crf 450 -06. Mitäs kaikkee tohon tarttee vaihtaa että saa valot pelittämään? Ja mistä osat?

Virtapään joutuu vaihtaan että saa valot, ellei joku tee siihen alkuperäiseen valokäämiä. ja tietenkin jännitteensäädin ja johdotukset yms.

Multa löytyis jännitteensäädin ja onnistuu toi valokäämin tekokin. Löytyisi myös enduroputkisto kohtuu hintaan. Jos kiinnostaa ota yhteyttä a4t_85@hotmail.com tai 050-3460710

Uusi valollinen staattori maksaa hintaluokkaa satasen niin eipä kannata ruveta käämimään

Mistä satasella saa uuden staattorin? Ainakin trailtechin tekele maksaa sen 175e ja crfx:n staattori tuskin on halvempi.

Noita on Suomessakin monella hyllyssä

Moro!
Tuolta Electrexiltä toimituskin sujuu varsin mallikkaasti, jos ei ihan kulmilla ole mp-kauppaa josta noita saa. Tilasin itse maanantai-iltana tavaraa ja tänään tuli posti perille. Briteistä tilattaessa kannattaa muistaa, että tavarat tulevat sisätuontina eli ei tullia + verot on jo maksettu verrattuna Jenkeistä tuleviin ja tullattaviin tavaroihin.

T: Jouni
www.rck.urli.net

Kappas niinpäs näkyy olevan. Mahtaakohan toi staattori tehdä saman kun trailtechin palikka että pelit sammuu pirun paljon helpommin kun vakio virtapäällä.

Epäilen vahvasti tuon sammumisen ja virtapään yhteyttä.Yleensä vähätehoinen aiheuttaa huonoa käyntiinlähtöä...Veikkaan liian pientä tyhjäkäyntisuutinta jos moottorijarrutuksen jälkeen sammuilee

Elikkäs omalla kohdalla tapahtumat meni seuraavanlaisesti: vakiona pelasi kaikki hienosti sit vaihdoin staattorin lähti käymään hienosti mutta sammui herkemmin, enkä sillon muita muutoksia tehty. No sitten hommasin painavemman korkeammalla magneettisuudella varustetun vauhtipyörän, jotta valoteho olisi mahdollisimman hyvä. Tämän muutoksen jälkeen käynnistäminen alkoi olla hankalaa. Sitten kun metsässä rupesi tuo polkeminen vituttaan niin purin koko käämityksen sytkäkäämiä myöten jonka käämin uusiksi 4 napaan alkuperäisen 8 sijaan kierros määrän pysyessä samana kuin vakiossa ja lanka 0.02mm ohuempaa kuin vakio. Jolloin sain hyvin tilaa tehdä valokäämin 4 tyhjäksi jääneeseen napaan. Kun monen tylsän illan ja kierrosten laskun jälkeen sain palikan valmiiksi kaikki edellä tulleet ongelmat hävis ja nyt painavammasta vauhtipyörästä oli tuntuva hyöty aikaisempaan verrattuna. Tuntui ettei pelit sammu vaikka mitä sähläs pöpelikössä. Tämmöinen kokemus mulla on näistä virtalaitteista.