Suomalaisten tunnelmia ennen MM-enduron päätöstä

Teksti
Kuva
Jani Hovi
Tässä suomalaisten kuljettajien kommentteja ennen kauden viimeistä MM-enduroa.

Roni Kytönen

Ensimmäinen endurotesti on melkein sama, kuin viimeksi ja se on tosiaan kokonaan hiekkaa. Se on myös ajallisesti pisin pätkä ja uskon sen sopivan hyvin minulle. Muutenkin pätkät ovat aika crossityyliset. Itse crossitesti on hieno, mutta ihan kivikovaa maata ja sellaisessa rinteessä, että pidon löytäminen voi olla haastavaa. Extreme puolestaan on varmasti haastava ajaa kovaa, mutta todella hyvillä mielin starttaan viikonlopun kilpailuun.

Peetu Juupaluoma

Hyvät fiilikset viimeiseen kilpailuun. Pätkistä ensimmäinen enduro ja crossi näyttävät hyville. Toinen enduro ja extreme ovat vähän hitaampia ja vaikeampia ajaa. Toivottavasti niihin löytyy myös hyvä rytmi. Tänään aloitetaan supertestillä ja huomenna varsinainen kilpailu, Juupaluoma kertoo.

Niko Puotsaari

Kaksijakoiset fiilikset kisaan. Tiistai illalla iski joku pöpö ja nyt on ollut kurkku kipeänä, nokka tukossa ja kauheata yskää. Toivotaan et pystyisi silti ajamaan koko viikonlopun. Kaikki muut pätkät paitsi toinen enduro näyttävät hyviltä. Superilla aloitetaan tänään ja katsotaan, millainen kunto on huomenna kisassa, Puotsaari kertoi.

Samuli Puhakainen

Ranne on vielä arahko kaatumisen jäljiltä, joten täytyy tunnustella, miltä ajaminen tuntuu. Erikoiskokeet näyttävät hyviltä, ainoastaan toinen endurotesti saattaa olla minulle hiukan hankalahko, koska se on ainoastaan peltoa ja koko ajan johonkin suuntaan kallellaan.