Sihvonen: ”Mestaruuden menettäminen harmittaa”

EMX Open -luokan podium.
Kuva
MXGP
Miro Sihvonen kaasutteli sunnuntaina LommelissaEMX Open -luokassa toiseksi ja samalla mies voitti EM-hopeaa. Kisan jälkeen Sihvonen kuitenkin harmitteli menetettyä mestaruutta.

Miro Sihvosen kausi ei ole mennyt suunnitelmien mukaan ja käsileikkaus piti hänet radoilta kuukauden päivät pois. Nyt Sihvonen on vähitellen päässyt parempaan vauhtiin ja päättikin lähteä Lommeliin mukaan EMX Open -luokkaan. Lauantaina ajetussa ensimmäisessä kisaerässä Sihvonen oli toinen, kuten myös sunnuntain toisessa erässä. Tämä tarkoitti sitä, että hän oli myös yhteistuloksissa kakkonen ja otti EM-hopeaa. Mies oli itse kisan jälkeen kuitenkin pettynyt.

- Minulla oli vain mestaruus mielessä, kun kisaan lähdin. Nyt se jäi yhden pisteen päähän ja se harmittaa todella paljon. Tietyllä tapaa täytyy olla tyytyväinen, sillä sain kuitenkin EM-mitalin ja ajoin oikeastaan ensimmäisen onnistuneen kilpailun koko vuonna, Sihvonen pohti.

Lommelin rata oli laitettu uuteen malliin kisaan ja Sihvonen olikin tyytyväinen rataan, etenkin lauantaina.

- Lauantaina rata oli todella rankka ja pystyin hyödyntämään hyvää kuntoani. Minulla meni hieman liian kauan alussa, ennen kuin pääsin parista edellä olevasta kuljettajasta ohi ja Kutsar oli siinä vaiheessa jo kaukana. Mutta viihdyin todella paljon raskaalla radalla. Sunnuntaina puolestaan rata oli todella tasainen, eikä hyvällä kunnolla ollut enää niin suurta merkitystä, Sihvonen pohti.

Sihvosen seuraava kilpailu on tulevana viikonloppuna, jolloin hän lähtee ajamaan kotiyleisön eteen Vantaa MXGP:ssä.