Kullas haluaa päihittää Mewsen

Kuva
Cult Moto / Cab Screens Crescent Yamaha
Harri Kullas lähtee toiselta sijalta Englannin mestaruussarjan toiseksi viimeiseen osakilpailuun, jossa Kullas pyrkii päihittämään sarjan kärjessä olevan Conrad Mewsen.

Englannin mestaruussarjan kauden toiseksi viimeinen kilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna SchoolHousen radalla, Englannin pohjoisosassa. Reilu viikko sitten ajetussa kauden edellisessä osakilpailussa Harri Kullas menetti tärkeitä pisteitä sarjan kärjessä olevalle Conrad Mewselle, joka voitti Hawkstone Parkissa ajetut molemmat kisaerät. Ensimmäisessä erässä Cab Screens Crescent Yamaha -tiimissä ajava Kullas otti startin nimiinsä ja yritti karata heti erän alussa, mutta Mewse onnistui ohittamaan Kullaksen ja ajoi parin kierroksen aikana muutaman sekunnin eron Kullakseen, jollaisena hän pystyi eron pitämäänkin.

- Vaikka olinkin toinen, niin ajollisesti erä oli minulle hyvä. Mewse ei päässyt hirvittävän pitkälle karkuun ja muut jäi meistä kauas, Kullas kertoi.

Todella hyvänä starttaajana tunnettu Kullas epäonnistui poikkeuksellisesti toisen erän lähdössä.

- Mokasin startin kokonaan ja jouduin tulemaan aivan hänniltä. Ehdin nousemaan neljänneksi ja se riitti nostamaan minut päivän totaalissa podiumille, mutta startti kyllä harmittaa. Kakkossija olisi ollut aivan otettavissa, mutta nyt se ei onnistunut. Mewse ajaa Englannissa tällä hetkellä todella hyvin, mutta yritän ottaa eron kiinni kahdessa viimeisessä osakilpailussa, 17 pisteen päässä sarjakakkosena oleva Kullas kertoi.

Pyörän säätöjen kanssa tänä vuonna paljon töitä tehnyt Kullas on tyytyväinen pyöräänsä.

- Meillä oli viime viikolla todella hyvä testipäivä. Löysimme pyörään uusia osia ja ajoni tuntuu entistä paremmalta ja rennommalta, Kullas päätti.