Roczen hyvästelee MX-sarjan ja keskittyy supercrossin MM-sarjaan

Kuva
Garth Milan
Ken Roczen julkaisi odotetun uutisen, jonka mukaan hän tulee ajamaan supercrossin MM-sarjan, eikä näin ollen ajan Amerikan MX-sarjaa.

Ken Roczenin motocrossura on luultavasti tullut lopullisesti tiensä päähän, sillä saksalainen julkaisi tänään tehneensä kolmen vuoden sopimuksen supercrossin MM-sarjan kanssa. Roczen voitti viime vuonna tynkäsarjan mestaruuden ja tuolloin hän teki myös suoraan sarjan promoottorin kanssa sopimuksen sarjassa ajamisestaan, tietämättään edes pyörästään. Tällä kertaa tilanne on niiltä osin toinen, että Roczen tulee ajamaan nykyisessä Pipes Motorsports -tiimissä Suzukilla ainakin tämän vuoden.

Tiettävästi Roczenin sopimus Dustin Pipes tiimin kanssa on vain tälle vuodelle, mutta Roczenin oma sopimus MM-sarjan promoottorin kanssa jatkuu vielä kaksi seuraavaa vuotta. Näin ollen Roczen neuvottelee tulevien kausien osalta sopimuksensa uudelleen, mutta joka tapauksessa hän tulee ajamaan uudessa MM-sarjassa ja saanee sieltä suoraan merkittävän rahallisen korvauksen ajamisestaan.